About

The World Hotel Awards by Booked.hu were established with the goal of providing traveller with lists of the best value for money accommodation in any destination worldwide.

Our awards are given after measuring and calculating a value for money score to generate lists for any destination.

To do this we:

 • Aggregate data from 18 global and local review sites.
 • Analyse more than 3 billion guest reviews for 300,000-plus accommodation types and categories.
 • Use an algorithm that measures the value score. The score is based on the level of customer satisfaction in the type of accommodation compared to the price you pay. This then allows us to list the best, highly recommended and recommended accommodation in every category.

The awards apply to any type of accommodation, from hotels to villas and apartments. Accommodation is awarded at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.

The Best, Highly Recommended, and Recommended accommodation is awarded.

How we judge?

The aggregation process

The judging process begins with the collection of actual guest reviews made throughout the calendar year – from January 1 to December 31. Then the percentage of guests that rated the accommodation favourably be it “good”, “very good” or “excellent” are found.

Reviews are measured and combined depending on destination.

Other factors are considered in individual categories – for example when selecting the winners, finalists, highly recommended and recommended hotels in the “romantic” category, reviews left by couples are more influential.

 • We take the percentage of travellers who recommend accommodation at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.
 • The accommodation rating is then compared with the average rating for accommodation at the same destination.
 • The accommodation’s average price per night for two people is then compared with the average price for the destination. The average price by destination is calculated across 2, 3 and 4-star hotels.
 • The final rating and price scores are then used to calculate the value score.

Benefits for travellers

The value score awarded to accommodation gives travellers assurance that the properties listed offer the best value for money in any destination.


Benefits for travellers

Best, Highly Recommended and Recommended accommodation will be automatically given a hotel award badge and presented with a certificate.

 • Showcase your success.
 • Stand out from your competitors.
 • Attract more guests.
 • Display your success via special badges tailor-made to be displayed on your hotel’s website.

Adatvédelmi Irányelvek

Bevezetés
Mi, mint a „Booked.hu”, elfogadjuk, hogy a magánéletnek fontos értéke van az Ön számára felhasználóként, és megértjük, hogy az online foglalás jelentős bizalommal jár az Ön részéről.
Nagyra értékeljük a „Booked.hu” használata által irántunk nyilvánított bizalmukat, és elköteleztük magunkat a személyes adatok gyűjtésének, felhasználásának és nyilvánosságra hozatalának védelmére.
Tiszteletben tartjuk a magánélethez való jogát, és csak az Ön által megadott, adatvédelmi törvényekkel összhangban birtokolt személyes adatokat kezeljük.

Ezek az Adatvédelmi Irányelvek leírják, hogy milyen információkat gyűjthetünk Önről, hogyan gyűjthetjük és használhatjuk fel, kivel oszthatjuk meg azt, és milyen döntéseket hozhat Ön ezzel kapcsolatban. Javasoljuk, hogy alaposan olvassa el ezeket az Adatvédelmi Irányelveket és a Felhasználási feltételeinket. A "Booked.hu" megtekintésével és használatával Ön elfogadja, hogy elolvasta és megértette ezeket az Adatvédelmi Irányelveket és elfogadja, hozzájárul az adatvédelmi gyakorlathoz (és az Ön személyes adatainak használatához valamint közzétételéhez). Ha nem ért egyet az Adatvédelmi Irányelveinkkel és azok alkalmazásával, akkor érdemes megszakítani szolgáltatásaink használatát vagy a Weboldal megtekintését.

Időnként felülvizsgálhatjuk és frissíthetjük ezt a szabályzatot, hogy tükrözzük a törvényben, a személyes adatgyűjtésben és a felhasználási gyakorlatban bekövetkezett változásokat. Ezeket a változtatásokat az Adatvédelmi Irányelvek tartalmazzák. Ezért rendszeres időközönként újra kell értékelnie ezekett az Adatvédelmi Irányelveket, hogy naprakész legyen a legfrissebb szabályzatokkal és gyakorlatokkal kapcsolatban.

Hitelkártyaadatok
A hitelkártya adatait biztonságos szerveren keresztül küldik el nekünk. A legújabb, legbiztonságosabb technológiát használjuk, amely titkosítja az összes személyes és hitelkártya adatait. Amikor személyes adatokat ad meg a foglalási folyamat során, az adatokat a Secure Socket Layer (SSL) technológiával vannak levédve, hogy biztosítsuk az ügyfelek és szervereink közötti adatforgalom védelmét.
A foglalási szolgáltatásunk megfelel a PCI DSS tanúsítványnak, amely egy információbiztonsági szabvány, amelyet a kártyabirtokosok körében végzett ellenőrzések növelésére és a hitelkártya-csalások csökkentésére hoztak létre. Olyan szervezetekre alkalmazzák, amelyek olyan hitelkártya-márkákat kezelnek, mint a MasterCard, a Visa, az American Express stb.

Milyen információkat gyüjtünk össze?
Összegyüjtjük a személyes adatait, amelyet ezen Weboldal használatakor ad meg nekünk. A személyes adatok tartalmazzák az Ön nevét, címét, telefonszámát, hitelkártya adatait, e-mail címét, a szállás nevét és helyét és/vagy a tartózkodás időtartamát. Továbbá, ha a "Booked.hu" szolgáltatásokat használja, még akkor is, ha nem foglal szállást, akkor más bizonyos információkat is gyűjthetünk, például az Ön IP-címét, földrajzi adatait, állampolgárságát, bizonyos keresésekhez kapcsolódó keresési beállításokat, valamint adatokat a számítógép operációs rendszeréről, az alkalmazás verziójáról, a nyelvi beállításokról és az Ön számára bemutatott oldalakról. Ha mobileszközön keresztül foglal szállást, használhatunk olyan adatokat is, amelyek meghatározzák a mobileszközt, az eszköz-specifikus beállításait és a jellemzőit, valamint a szélességi/hosszúsági részleteket.

Utazási kísérő információk
Abban az esetben, ha Ön más személy részére foglal szállást Weboldalunkon keresztül, annak a személynek az adatait fogjuk kérni, akinek foglalja a szállást. Meg kell szereznie a többi személy engedélyét, mielőtt megadná nekünk az Őszemélyes adatait, mivel az információk megtekintéséhez minden hozzáférés csak a foglalási szám és a PIN kód megadásával érhető el a Saját foglalások oldalon.

Hogyan használjuk az Ön információját?
Az Ön által megadott adatokat szigorúan csak a következő célokra használjuk fel:

 • az online foglalás feldolgozása és a lehető legjobb szolgáltatás biztosítása;

 • személyazonosságának igazolása;

 • piacelemzés lebonyolítása és általános fejlesztés a honlapunkon;

 • értesítjük a szállodát, hogy úgy döntött - marad, a foglalásához megfeleően, annak érdekében, hogy megszerezze a foglalás visszaigazolását;

 • az Ön által igényelt szolgáltatások nyújtása;

 • elküldeni Önnek a szállodai foglalás visszaigazolását és frissítéseit;

 • segítségnyújtás a támogató személyzetünktől, amennyiben szükséges.

Kivel osztja meg a “Booked.hu” az Ön információját?

 • Harmadik féltől származó szolgáltatók: olyan szolgáltatókat használunk, melyek nevünkben dolgozzák fel személyes adataikat. A harmadik fél szolgáltatókat titoktartási záradékok kötik, és nem használhatják a személyes adatokat a "Booked.hu" utasításai nélkül.

 • Fizetési szolgáltatók és (egyéb) pénzintézetek: Amennyiben visszatérítésre van szükség Ön vagy a foglaláskor használt hitelkártya birtokosa felé, meg kell osztanunk bizonyos foglalási adatokat a pénzforgalmi szolgáltatóval és a vonatkozó pénzügyi szolgáltatást kezelő intézménnyel a visszatérítés kezelés érdekében. Ez magában foglalhatja a foglalási visszaigazolás egy példányát vagy a foglalásukhoz használt IP-címet. Információt oszthatunk meg az érintett pénzügyi intézményekkel, ha azt feltétlenül szükségesnek tartjuk a csalás felderítéséhez és megelőzéséhez.

 • Illetékes hatóságok: A bűnüldözéshez személyes adatokat adunk ki, amennyiben azt törvény írja elő vagy feltétlenül szükséges a bűncselekmények és a csalás megelőzése, felderítése vagy üldözése érdekében, vagy ha egyébként jogilag kötelezve vagyunk erre. Előfordulhat, hogy a személyes adatokat tovább kell adnunk az illetékes hatóságoknak, hogy megvédjük jogainkat vagy tulajdonunkat, üzleti partnereink jogait és tulajdonjukat.

A foglalás teljesítése érdekében a vonatkozó foglalási részleteket átruházzuk a Szálloda Szolgáltatónak, akinél szállást foglalt. A foglalástól és a Szállodai Szolgáltatótól függően ez magában foglalhatja az Ön nevét, elérhetőségét és a fizetési részleteket, az Önnel utazó vendégek nevét és bármely olyan preferenciát vagy egyéb információt, amelyet a foglaláskor megadott. Ha kérdése van a szállással kapcsolatban, akkor kapcsolatba léphetünk a Szállodai Szolgáltatóval, és megkérhetjük, hogy kezeljék kérését. Ha a foglalás során nem történik fizetés a "Booked.hu" weboldalon keresztül, továbbküldjük a hitelkártya adatait a foglalási szolgáltatónak további foglalásokra (feltételezve, hogy a foglalás során megadta ezeket a részleteket).A foglalással kapcsolatos viták esetén a Szálloda Szolgáltatónak információt adhatunk a foglalási folyamatról, ami a vita kezelésére szükség. Ez magában foglalhatja a foglalás visszaigazolásának másolatát annak igazolásaként, hogy a Foglalás valóban megtörtént.

Az Ön számítógépjéről automatikusan gyűjtött információ
Automatikusan gyűjtünk némely információt a számítógépéről, amikor meglátogatja ezt a Weboldalt. Például begyűjtjük az IP-címét, a webböngészőszoftverre vonatkozó adatokat, olyanokat, mint a Firefox, a Safari vagy az Internet Explorer. Gyűjthetünk adatokat az online tevékenységéről is, például megtekintett utazásokról és foglalásokról. Az automatikus információ összegyűjtéssel - a célunk, segíteni testre szabni a felhasználói tapasztalatot, meggátolni a csalást és hatékonyabb szolgáltatásokat nyújtani Önnek.

Hogyan ellenőrizheti a “Booked.hu”-nek megadott személyes adatait?
Az újonnan kiadott Általános adatvédelmi rendelet megengedí Önnek, hogy kérelmezés útján hozzáférjen a személyes adataihoz, amelyeket Önről tárolunk, valamint ezen személyes adatok feldolgozásának módjáról. Önnek jogában áll kérelmezni az Önnel kapcsolatos személyes adatok eltávolítását, kapcsolatba lépve Ügyfélszolgálatunkkal.

 • Abban az esetben ha bármilyen személyes adat iránt szeretne érdeklődni, kérjük küldjön nekünk írásbeli kérelmet e-mailben az alábbi címre. Kérjük, tüntesse fel az e-mail címsorában: "Személyes adatok lekérése", valamint bizonyosodjon meg, hogy a levele tartalmazza a teljes nevét, címét, telefonszámát és az Ön személyazonosságát igazoló dokumentum másolatát (például személyi igazolványát vagy útlevelét), így ellenőrizhetjük személyazonosságát.

 • Ha az ebben azIrányelvben szereplő bármely nyilatkozat elfogadhatatlan, akkor jogában áll személyes adatainak (és / vagy más személyekét, akik részére szállást foglalt) eltávolítását kérelmezni a nyilvántartásból. Annak érdekében, hogy megkérje, hogy töröljük személyes adatait, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, és válassza az "Személyes adatok törlése" e-mail címsorként.

Ki a felelős a személyes adatok feldolgozásáért a “Booked.hu”-en és hogyan lépjen kapcsolatba velünk?
A „Ciliara Trading Limited”, Ciprus törvényei szerint bejegyzett, korlátolt felelősségű társaság szabályozza a személyes adatok feldolgozását, a jelen Adatvédelmi Irányelvben leírtak szerint.

Kapcsolatfelvételi adataink
A „Booked.hu” egy online szálloda foglalási rendszer, amelyet a gyorsan növekvő európai „Ciliara Trading Limited”, a Ciprus törvényei szerint bejegyzett, korlátolt felelősségű társaság hozott létre. ÁFA szám: CY 10157423i.

Ha bármilyen javaslata vagy észrevétele van a jelen adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, kérjük küldjön nekünk egy e-mailt: customer.service@Booked.hu vagy hívjon fel bennünket:+44 (0)20 3026 5047.

Felhasználási feltételek

Bevezetés
Ezek a feltételek, amelyek időről időre felülvizsgálhatók, minden online szolgáltatásunkra közvetlenül vagy közvetve (a hotelszolgáltatókon keresztül) alkalmazhatók bármely számítógépen, laptopon, mobileszközön. A (mobil) weboldalunk elérésével, használatával és/vagy foglalással Ön tudomásul veszi, hogy elolvasta, megértette és elfogadta az alábbi feltételeket.
Azáltal, hogy szolgáltatásunkon keresztül foglal szállást, Ön elfogadja ezeket a feltételeket és általuk jogilag elkötelezi magát.

Ezek az oldalak, ezen oldalak tartalma és infrastruktúrája, valamint az általunk a honlapon keresztül biztosított online foglalási szolgáltatás a Booked.hu tulajdonában van, valamint általa van üzemeltetve és biztosítva, az Ön kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú (B2C) használatára, az alábbi feltételeknek megfelelően. A hotelszolgáltatókkal fennálló viszonyt külön feltételek határozzák meg, amelyek szabályozzák a (B2B) kereskedelmi kapcsolatokat, amelyek köztünk és a Hotelszolgáltatók között vannak. Felhívjuk figyelmét, hogy a Hotelszolgáltatók jogosultak a weboldalon feltüntetett irányelvek mellett alkalmazni és/vagy igényelni (elfogadni) a saját felhasználási, hozzáférési és végrehajtási feltételeket a Foglalással kapcsolatban (amelyek magukban foglalhatnak bizonyos felelősség kizárásokat és korlátozásokat).

Meghatározások
A "Booked.hu", “minket”, “mi”, “mienk”, azaz „Booked.hu” egy online hotelfoglalási rendszert jelent, amelyet a gyorsan növekvő európai „Ciliara Trading Limited”, a Ciprus törvényei szerint bejegyzett, korlátolt felelősségű társaság üzemeltet. Adószám: CY 10157423i. A mi rendszerünk lehetővé teszi weboldalaink felhasználói számára, hogy online szálláskeresést és -foglalást hajtsanak végre. A hotel leírások a hotelek által nyújtott információkon alapulnak. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak biztosítására, hogy az ezen a webhelyen található összes információ pontos legyen, de nem tudjuk garantálni, hogy teljesen helytállóak, teljesek vagy naprakészek. Az "ön" és az "öné" megszólítás ügyfeleinkre vonatkozik.

"Weboldal" - a (mobil) weboldalat jelenti, amelyen a Foglalási Szolgáltatás elérhetővé válik a Booked.hu tulajdonában, ellenőrzése, irányítása, karbantartása és/vagy üzemeltetése alatt.

"Szállás" - különböző utazási termékeket és szolgáltatásokat jelent, amelyek megrendelhetők, vásárolhatók, megszerezhetők, megvehetők, fizethetők, bérelhetők, biztosíthatók, foglalhatók, kombinálhatók vagy betölthetők Ön által a Hotelszolgáltatótól.

"Hotelszolgáltató" - a szállás és bármely más utazási vagy kapcsolódó termék vagy szolgáltatás professzionális szolgáltatója, amely időről időre elérhető a Weboldal Foglalás menüpontjában (B2B / B2C).

"Foglalási szolgáltatás" - a Booked.hu által kínált vagy engedélyezett online vásárlási, rendelési, (könnyített) fizetési vagy foglalási szolgáltatás számos termék és szolgáltatás tekintetében, amint azt a Hotelszolgáltatók a Weboldalon időről időre rendelkezésre bocsátják.

"Foglalás" - egy szállás megrendelését, vásárlását, fizetését, foglalását jelenti.

Szolgáltatásunk hatásköre és jellege
Weboldalunkon online platformot biztosítunk, amelyen keresztül a Hotelszolgáltatók termékeiket és szolgáltatásaikat megrendelésre, vásárlásra, foglalásra, bérletre és szolgáltatásra ajánlhatják, és amelyen keresztül a Weboldal látogatói felfedezhetik, kereshetik, összehasonlíthatják és megrendelhetik, foglalhatják, vásárolhatják vagy kifizethetik (azaz a Foglalási szolgáltatást). A Foglalási szolgáltatás használatával (pl. A Foglalási szolgáltatással történő Foglalás révén) közvetlen (jogilag kötelező) szerződéses kapcsolatot köt a Hotelszolgáltatóval, amelyhez foglalást intéz.

Amikor elkezdi a Foglalását, csak közvetítőként járunk el Ön és a Hotelszolgáltató között, továbbítjuk a Foglalására vonatkozó részleteket az érintett Hotelszolgáltatónak, és elküldjük Önnek a Hotelszolgáltató(k) nevében a megerősítő e-mailt. A Booked.hu nem (újra)értékesít, ad bérbe, nem kínál (utazási) terméket vagy szolgáltatást.

A Foglalási szolgáltatásunk során az általunk feltárt információk a Hotelszolgáltatók által megadott adatokon alapulnak. Noha legjobb tudásunkat nyújtjuk és nagy gondot fordítunk arra, hogy megfelelő Foglalási szolgáltatást biztosítsunk Önnek, nem tudjuk garantálni, hogy minden információ pontos, teljes vagy helytálló, és nem vállalunk felelősséget semmilyen hibáért (beleértve a nyilvánvaló és a tipográfiai hibákat) a Weboldalunk bármely (ideiglenes és/vagy részleges) meghibásodása, javítása, frissítése vagy karbantartása miatt), pontatlan, félrevezető vagy nem valódi információ, illetve információk átadásáért.Minden Hotelszolgáltató felelősséggel tartozik a Weboldalunkon megjelenített információk pontosságáért, teljességéért és helyességéért (beleértve a dijszabásokat/díjakat/árakat, szabályzatokat és feltételeket). A Booked.hu nem minősül és nem tekinthető a rendelkezésre bocsátott Hotelszolgáltatók minőségének, szolgáltatási szintjének vagy (csillag) értékeléseinek az ajánlásának vagy jóváhagyásának (vagy azok létesítményeinek, felszereléseinek, termékeinek vagy szolgáltatásainak).

Foglalási szolgáltatásunk kizárólag személyes és nem kereskedelmi jellegű használatra alkalmas. Ezért nem engedélyezett a weboldalon elérhető bármely tartalom vagy információ, szoftver, foglalás, termék vagy szolgáltatás újraértékesítése, mélyhivatkozása, használata, másolása, megfigyelése (pl. spider program, scraping), megjelenítése, letöltése vagy sokszorosítása kereskedelmi vagy nyerészkedési célra.

Árak és Legjobb árajánlataink
A Hotelszolgáltatók által kínált, a Weboldalunkon megjelenített árak rendkívül versenyképesek. A díjakat és adókat (beleértve a turisztikai/városi adót) a Hotelszolgáltató felszámíthatja lemondás vagy meg nem jelenés esetén.

A Booked.hu oldalán minden ár szobánként értendő, kivéve, ha másképp van feltüntetve. Ezek az árak a Hotelszolgáltató által módosíthatók. Megmutatjuk az árat, amelyet a Hotelszolgáltatótól kapunk a szobához az ön által kiválasztott időpontoknak megfelelően. Kérjük, ellenőrizze a szoba részleteit, hogy lássa, mi szerepel az árban, és mi nem.

Néha olcsóbb árak elérhetőek egy adott tartózkodásra honlapunkon, a Hotelszolgáltatók jóvoltából, azonban ezeket az árakat speciális korlátozásokhoz és feltételekhez köthetik, például nem törölhetők és nem visszatéríthetők. Kérjük, minden ilyen esetben ellenőrizze az erre vonatkozó foglalási feltételeket és részleteket a foglalás megkezdése előtt.

Azt akarjuk, hogy a lehető legalacsonyabb árat fizesse a választott termékért és szolgáltatásért. Ha a Weboldalunkon keresztül lefoglalt szállást ugyanolyan foglalási feltételek mellett, alacsonyabb áron találja meg az interneten, miután nálunk foglalt, összehasonlítjuk a mi árunkat és az alacsonyabb árat a Legjobb árajánlataink feltételeinek megfelelően. A Legjobb árajánlataink nem vonatkoznak a nem szálláshelyhez kapcsolódó termékekre és szolgáltatásokra.
A visszatérítés megkönnyítéséhez kérjük, küldje el nekünk az olcsóbb árra mutató weboldal hivatkozását, a foglalás időpontjától számított 24 órán belül.

A valutaváltó csak tájékoztató jellegű, és nem lehet pontos és valós időben hivatkozni rá; a tényleges árak változhatnak.

Nyilvánvaló hibákra és tévedésekre (beleértve a nyomdahibákat) nem vonatkozik.

Minden különleges ajánlat és akció megfelelő megjelöléssel rendelkezik. Ha nem rendelkeznek ilyennel, akkor nyilvánvaló hibák vagy tévedések esetén semmilyen jogot nem formálhat.

Hitelkártya vagy banki átutalás
Bizonyos Hotelszolgáltatók, ha van rá lehetőség és rendelkezésre állnak, felajánlják a lehetőséget, hogy a Foglalási folyamat során kifizessék a Hotelszolgáltatónak a Foglalást (teljes egészében vagy részben, a Hotelszolgáltató fizetési szabályzatának megfelelően) a biztonságos online fizetési modszereket használva (a bankja által nyújtott és támogatott modszerek). Ön nem vonhatja a Booked.hu-t felelősség alá a Hotelszolgáltató által feltüntetett (felhatalmazott, (állítólagosan) jogosulatlan vagy hibás) díjakért és nem követelhet vissza semmilyen, a bakkártyájáról törvényesen levont összeget a Hotelszolgáltató bármely érvényes vagy engedélyezett díjáért (beleértve az előre kifizetett költségeket, a meg nem jelenést és a foglalás fizetett törlését).

Bizonyos esetekben a Booked.hu megkönnyíti (harmadik fél fizetési feldolgozókon keresztül) az adott foglalások kifizetését (azaz fizetési könnyítési szolgáltatás) a szállodaszolgáltató számára és nevében. A fizetés biztonságos feldolgozása az Ön hitel- / bankkártyájáról vagy bankszámlájáról a szállásadó bankszámlájára egy harmadik fél fizetési processzorán keresztül történik. Minden általunk megkönnyített és a Hotelszolgáltatónak átutalt fizetés minden esetben magában foglalja a vonatkozó foglalási ár (egy részének) megfizetését az Ön által fizetendő (részleges) végső elszámoláskor, és a befizetett összeg nem visszatéríthető.

Bizonyos (vissza nem térítendő) díjak vagy különleges ajánlatok esetén kérjük, vegye figyelembe, hogy a Hotelszolgáltatók megkövetelhetik, hogy a fizetés hitelkártyával történjen, és ezért a hitelkártyája előzetesen jóváhagyásra kerülhet vagy arról költség vonható le (néha visszatérítés nélkül) a Foglalás alatt.Kérjük, hogy a Foglalás megkezdése előtt alaposan ellenőrizze az Ön által választott termék vagy szolgáltatás részleteit bármilyen ilyen feltétel esetén.

Előzetes fizetés, lemondás és meg nem jelenés
A Hotelszolgáltatónál történő Foglaláskor Ön elfogadja a Hotelszolgáltató lemondásra és meg nem jelenésre vonatkozó szabályzatát, és minden olyan irányelvet és feltételt, amely a Szállására vonatkozik, beleértve a Hotelszolgáltató által nyújtott szolgáltatásokat és/vagy termékeket. Az alkalmazandó (szállítási/vásárlási/használati/fuvarozási) szabályok és feltételek a tárgyban forgó Hotelszolgáltatóktól igényelhetők. Az egyes Hotelszolgáltatók általános lemondási és meg nem jelenési szabályzata elérhető Weboldalunkon a Hotelszolgáltató információs oldalain, a foglalás folyamán és a visszaigazoló e-mailben. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes díjak vagy különleges ajánlatok nem jogosultak törlésre, visszatérítésre vagy módosításra. Az érvényes városi/idegenforgalmi adó a Hotelszolgáltató által lemondás vagy meg nem jelenés esetén is felszámítható. Kérjük, ellenőrizze a foglalási részleteket alaposan, különösen az ilyen feltételeket, mielőtt szállást foglal. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a foglalás, amely előlegfizetést igényel, vagy (teljesen vagy részben) előtörlesztést, törölhető (előzetes értesítés vagy figyelmeztetés nélkül), amennyiben a szóban forgó (fennmaradó) összeget nem lehet teljes egészében levenni a meghatározott időpontban vagy a Hotelszolgáltató fizetési irányelveinek és a foglalásnak megfelelően. A lemondási és az előtörlesztési szabályzatok az egyes szálláslehetőségek, termékek vagy szolgáltatások függvényében változhatnak.

Ha meg szeretné tekinteni, módosítani vagy törölni a foglalását, kérjük, térjen vissza a visszaigazoló e-mailre, és kövesse az abban megadott utasításokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy lemondás esetén költségfelszámolásra számíthat a Hotelszolgáltató lemondásra, (elő)fizetésre és meg nem jelenésre vonatkozó szabályzatának megfelően és nem lesz jogosult semmilyen (előre) kifizetett összeg visszaigénylésére. Javasoljuk, hogy a foglalás megkezdése előtt figyelmesen olvassa el a szállásadó lemondási, (elő)fizetési és nem megjelenési szabályzatát, és ne felejtse el jövőbeni kifizetéseit a foglaláshoz szükséges határidőben lebonyolítani.

Ha későn vagy késve érkezik a bejelentkezés napján, vagy ha másnap érkezik, időben beszélje meg a Hotelszolgáltatóval, hogy tudják, mikor várható, hogy elkerülje a szállás (Foglalás) törlését vagy a meg nem jelenési díj kifizetését.Szükség esetén ügyfélszolgálati csapatunk segít Önnek a Hotelszolgáltató tájékoztatásában. A Booked.hu nem vállal semmilyen felelősséget a késedelmes érkezés következményeiért, a foglalás törléséért vagy a Hotelszolgáltató által levont díjakért a meg nem jelenés okán.

Levelezés és kommunikáció
A foglalás kezelése és teljesítése során elfogadja, hogy kap:

 • egy visszaigazoló e-mailt a foglalás megerősítésével kapcsolatban;

 • egy emlékeztető e-mailt, amely tájékoztatja a bejejezetlen foglalásról, amennyiben nem fejezte be online foglalását;

 • egy e-mailt, amelyet elküdhetünk önnek közvetlenül a hotelben való tartózkodása után, azzal a javaslattal, hogy töltse ki a hotel visszajelzési űrlapját.

A Booked.hu nem kötelezhető vagy tehető felelőssé a Hotelszolgáltató által vagy vele történő kommunikációért a Hotelszolgáltató honlapján keresztül. A Booked.hu nem garantálja, hogy a Hotelszolgáltatóhoz intézett bárminemű kérést vagy kérdést a Hotelszolgáltató megkapja/elolvassa, teljesíti, végrehajtja vagy elfogadja.

A foglalás megfelelő és teljes körű biztosítása érdekében helyes e-mail címet kell használnia. Nem vagyunk felelősek a hibás vagy helytelenül írt e-mail címekért, illetve a pontatlan vagy rossz (mobil) telefonszám vagy hitelkártyaszámért (és nem vagyunk kötelezettek ellenőrizni).

A Booked.hu vagy a Foglalási Szolgáltatásra vonatkozó minden követelést és panaszt haladéktalanul be kell nyújtani, de minden esetben a foglalás befejezésének tervezett időpontjától számított 30 napon belül (pl: a kijelentkezési dátum). A 30 napos határidő után benyújtott bármely követelés vagy panasz elutasítható, és az igénylő elveszíti a (kár vagy költség) kártérítéshez való jogát.

Tekintettel arra, hogy az árak és a szobák rendelkezésre állásáról és kategóriáiról szóló információk folyamatosan frissítésre és kiigazításra szorulnak, javasoljuk, hogy a foglaláskor (ha szükséges) bizonyítékként készítsen képernyőképet.

Lemondás
A Booked.hu egy online utazási platform. Több mint 100 + hotel szolgáltatóval működünk együtt, de a Booked.hu nem tekinthető bármilyen hotel, apartman, hostel vagy más szálláshelytípus hivatalos honlapjának. Nem vállalunk felelősséget az egyes szállodák, apartmanok, hostelek stb. által kínált létesítményekért és szolgáltatásokért, amelyek átmenetileg nem érhetők el, az ingatlan tulajdonosai törölték vagy megváltoztatták. A felújítás, az áttervezés és az ingatlan tulajdonosok által végzett egyéb karbantartások nem a Booked.hu ellenőrzése alatt állnak.

A Foglalási szolgáltatásunk nyújtásakor az általunk nyilvánosságra hozott információk a Hotelszolgáltatók által megadott adatokon alapulnak. A Booked.hu biztosítja a weboldalon megjelenő információk pontosságát, és fenntartja a jogot, hogy a megjelenített információkat bármikor és figyelmeztetés nélkül megváltoztassa. Noha a Foglalási Szolgáltatásunk végrehajtása során megfelelő készségeket és gondosságot biztosítunk, nem fogjuk ellenőrizni, hogy az adatok pontosak, teljesek vagy helyesek-e, és nem tudjuk garantálni minden információ pontosságát, továbbá nem vállalunk felelősséget a hibákért (beleértve a nyilvánvaló és a tipográfiai hibákat) (akár bármely (ideiglenes és/vagy részleges) rendszerhiba, javítás, frissítés vagy karbantartás miatt, akár weboldalunkon keresztül, akár nem), pontatlan, félrevezető vagy valótlan információk átadása miatt. Minden Hotelszolgáltató mindenkor felelős a Weboldalunkon feltüntetett (leíró jellegű) információk pontosságáért, teljességéért és helyességéért (beleértve a díjakat, árakat, szabályzatokat és feltételeket). A Booked.hu nem minősül és nem tekinthető a rendelkezésre bocsátott Hotelszolgáltatók minőségének, szolgáltatási szintjének vagy (csillag) értékeléseinek az ajánlásának vagy jóváhagyásának (vagy azok létesítményeinek, felszereléseinek, termékeinek vagy szolgáltatásainak). A Booked.hu nem vállal felelősséget az ügyfelek elvárásainak be nem tartásáért a Booked.hu webhelyen megjelenő információkkal kapcsolatban.

Az ezen webhelyen közzétett információk, szoftverek, termékek és szolgáltatások tartalmazhatnak pontatlanságokat vagy hibákat, beleértve az árképzési hibákat. Többek között a Booked.hu nem garantál pontosságot, a weboldalon feltüntetett információkkal és leírásokkal kapcsolatos hibákért vagy egyéb pontatlanságokért (beleértve, korlátozás nélkül az árképzést, a fényképeket, a hotel felszerelését, általános termékleírásokat, stb.) nem vállal felelősséget.

Nem vagyunk felelősek az ön által közzétett tartalmakért (fotók/vélemények/megjegyzések) vagy hozzászólásokért. Nem vagyunk kötelesek közzétenni hozzászólásait; fenntartjuk magunknak a jogot, hogy eldöntsük, mely megjegyzéseket tegyük közzé az oldalon. Ha fotókat/képeket töltött fel a rendszerünkbe (például a hozzászólás mellé), megerősíti, hogy rendelkezik a fotó/kép szerzői jogával, és hogy a Booked.hu használhatja a feltöltött fotókat/képeket a webhelyen. A fotók/képek feltöltésével a kép feltöltője teljes jogi és erkölcsi felelősséget vállal a harmadik felek előtt (beleértve, de nem kizárólag, a szállásadókat), ezen fotók/képek publikációjával és felhasználásával kapcsolatban a Booked.hu weboldalán. A Booked.hu nem birtokolja a feltöltött fotókat/képeket. Továbbá nem vállalunk felelősséget az ön által készített fotók és írt hozzászólások harmadik fél általi felhasználásáért. A Booked.hu nem vállal felelősséget a weboldalon közzétett képek és vélemények hitelességéért és érvényességéért. A fotót feltöltő személy garantálja, hogy a fotók/képek nem tartalmaznak vírusokat, trójai programokat vagy fertőzött fájlokat, továbbá nem tartalmazhatnak semmilyen pornográf, illegális, sértő vagy bántó anyagot, és nem ütközhetnek harmadik személyek (szellemi tulajdonjog, szerzői jog vagy magánélet) jogaival. Ha a fotók/képek nem felelnek meg a fent említett kritériumoknak, akkor azokat a Booked.hu nem teszi közzé vagy bármikor és előzetes értesítés nélkül eltávolíthatja/törölheti.

A Booked.hu nem felelős az (utazási) ár vagy illeték után fizetendő vonatkozó adók átutalásáért, beszedéséért, visszatartásáért vagy megfizetéséért az illetékes adóhatóságok felé. A Booked.hu nem nyilvánul a platformon elérhetővé tett termékek vagy szolgáltatások nyilvántartásában szereplő kereskedőjeként. Szálloda szolgáltatóink, mint kereskedők, az összes alkalmazandó adót beleszámítják a számlázott összegbe, és a Booked.hu ezeket az összegeket közvetlenül a kereskedőnek fizeti. A Booked.hu nem társkereskedője azon kereskedőknek, akikkel együtt foglaljuk az utazási megállapodásokat vagy fenntartjuk azokat.

Csoportos foglalások. A Booked.hu nem nyújt csoportos foglalási szolgáltatásokat. Ezért online nem foglalhat több mint 4 szobát ugyanazon a hotelben/dátumra. Ha több, mint 4 szobát foglal le különálló foglalások esetén, akkor a Hotelszolgáltató lemondhatja a foglalását, vagy növelheti az árat. A Booked.hu nem vállal felelősséget a Hotelszolgáltató általi lemondásért vagy árváltozásért.

Abban az (valószínűtlen) esetben, ha a hotel valamilyen okból nem rendelkezik a foglaláshoz szükséges számú és típusú szobával, vagy vis maior esetén, a hotel fenntartja magának a jogot arra, hogy egy másik, azonos típusú és kategóriájú szolgáltatásokat biztosító hotelben helyezze el Önt. A Booked.hu nem vállal felelősséget a garantált vagy előre kifizetett foglalás nem teljesítéséért vagy nem megfelelő teljesítéséért ilyen esetekben. Ön azt is tudomásul veszi, hogy sem a Booked.hu, sem a Hotelszolgáltató nem vállal felelősséget az áthelyezés következtében elszenvedett vagy okozott károkért. Minden, az áthelyezéssel és a módosítással kapcsolatos költséget az elsőként kiválasztott szálloda visel.

Rólunk

Üdvözöljük a Booked.hu-ban!

Mi egy olyan utazásrajongó csapat vagyunk, akik mindig készek közelebb hozni a világot az emberekhez az utazáson keresztül. És egy olyan könnyen használható, választékos platformot készítettünk, ami a világ felfedezésére buzdítja az embereket.

Napjainkban a Booked.hu egy megbízható utazási segédlet a tökéletes szálláskereséshez.

Miért utazza körül a világot a Booked.hu-tel?

Több mint 400 000 fantasztikus szállodát, hatalmas villát és hangulatos apartment kínálunk tökéletes szabadidős és üzleti utakhoz világszerte;

Több mint 50 ellátóval működünk együtt, hogy garantálhassuk a különféle kényelmes szobák széles választékát;

Ingyenes lemondás és utólagos fizetés- a legkényelmesebb lehetőségek az Ön terveinek teljesítéséhez;

Világszerte több mint 120 000 ügyfelünk vált boldogabbá az utazása során;

A 20 nyelven működő honlapunk pontos megértést biztosít Önnek;

Minden nap közzétesszük a legfrissebb utazói véleményéket, hogy őszinte és pontos hotelleírásokkal szolgáljanak az Ön számára;

A hasznos támogatásunkat 98% elégedett látogató ismeri el.

Hisszük, hogy itt megtalálja az Ön ízlésének megfelelő szállást, ami zökkenőmentes sima utazási élményt nyújt. Önnek valóban van választása a Booked.hu-nal.

Nyugat-európai részleg:
Ciliara Trading Limited
Strovolou 77, Strovolos Center, Office 204
Ciprus, 2018 Nicosia, Strovolos
Telefonszám: +357 22 000 571
E-mail: office@ciliara.com
Weboldal: www.ciliara.com
Igazgató: Hamervate LTD
Igazgatóság: Bogdan Pankiv, Oleksandr Protoven
Cégnyilvántartási szám: 157423 | Közösségi adószám: CY 10157423i

Kelet-európai részleg:
Maklai LTD
Gagarina utca 5
Ukrajna, 28000 Khmelnitsky
Telefonszám: +380 44 594 75 95
E-mail: support@booked.net
Weboldal: www.maklai.com.ua
Igazgató: Oleksandr Protoven
Cégnyilvántartási szám: 35305263