Rólunk

A Booked.hu egy online szállásfoglalási rendszer, amit a gyorsan fejlődő, Cipruson bejegyzett, európai zártkörű társaság, a Ciliara Trading Limited üzemeltet.
Internetes szolgáltatásunk színvonalát folyamatosan javítjuk a hatékonyság növelése érdekében, valamint azért, hogy időt takarítsunk meg Önnek - az ügyfelünknek.

 • Nyugat-európai részleg:
  Ciliara Trading Limited
  Strovolou 77, Strovolos Center, Office 204
  Ciprus, 2018 Nicosia, Strovolos
  Telefonszám: +357 22 000 571
  E-mail: office@ciliara.com
  Weboldal: www.ciliara.com
  Igazgató: Hamervate LTD
  Igazgatóság: Bogdan Pankiv, Oleksandr Protoven
  Cégnyilvántartási szám: 157423 | Közösségi adószám: CY 10157423i
 • Kelet-európai részleg:
  Maklai LTD
  Gagarina utca 5
  Ukrajna, 28000 Khmelnitsky
  Telefonszám: +380 44 528 06 79
  Fax: +7 499 503 40 41
  E-mail: support@booked.net
  Weboldal: www.maklai.com.ua
  Igazgató: Oleksandr Protoven
  Cégnyilvántartási szám: 35305263

Szerződési feltételek

2017-03-14Szolgáltatás leírása
A Booked.hu egy online szállásfoglalási rendszer, amit egy gyorsan fejlődő, korlátozott felelősségű európai társaság, a Ciliara Trading Limited üzemeltet, melyre az ciprus törvények vonatkoznak. VAT szám: CY 10157423i. Cégünk közvetítő szerepet tölt be a felhasználók és a szálláshelyek között. Ez lehetővé teszi, hogy felhasználóink online keressenek és foglaljanak szállást. Az általunk kínált szálláshely-leírások a szállásadóktól kapott információkon alapulnak. Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy a weboldalon található információk pontosak legyenek, nem tudjuk garantálni, hogy minden megjelenített adat helytálló.

A weboldalunkon feltüntetett árak rendkívül versenyképesek. Eltérő kikötés hiányában a Booked.hu weboldalán feltüntetett valamennyi ár a tartózkodás egész idejére és szobánként értendő. A szálláshelyek módosíthatják áraikat. Weboldalunkon az adott szálláshelytől kapott, és a kiválasztott szobára és időpontra vonatkozó árakat tüntetjük fel. Ezek nem portai árak, és nem is a versenytársak árai. Kérjük, nézze meg a szoba-információknál, hogy mi az, amit tartalmaz a szobaár, és mi az, ami nem!

Adatvédelem
Cégünk bizalmasan kezeli az Ön adatait. Személyes adatait semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. További információkért, kérjük, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat!

Hitelkártya-garancia
A szálláshelyek csak a hitelkártya-adatok birtokában tudják garantálni az Ön szobafoglalását. Hitelkártya-adatait közvetlenül a kiválasztott szálláshelynek küldjük el. A foglalás véglegesítésével Ön automatikusan megállapodást köt az adott szálláshellyel. Kérjük, ne feledje, hogy a foglalás elkészítésekor bizonyos szálláshelyek megterhelik az Ön hitelkártyáját, míg más szállodák nem. Ezért javasoljuk, hogy alaposan olvassa át a szálláshely házirendjét!

Biztosíthatjuk Önt, hogy cégünk rendkívül elkötelezett a hitelkártya-adatok felelősségteljes kezelése iránt. Cégünk az iparági szabványnak tekinthető „Secure Socket Layer” (SSL) technológiát használja a hitelkártya-adatok titkosításához. SSL tanúsítványunk kibocsátója a Thawte. Ezért garantáljuk, hogy minden tranzakció 100%-os biztonsággal kerül lebonyolításra.

Legjobb ár garancia
A Booked.hu a legalacsonyabb szobaárakat kínálja Önnek. Ha a foglalástól számított 24 órán belül olcsóbb online ajánlatot talál ugyanarra a szobára, megegyező foglalási feltételek mellett, akkor mi visszatérítjük Önnek a különbözetet. Az összeg visszatérítéséhez kérjük, hogy a foglalás időpontjától számított 24 órán belül küldje el nekünk az olcsóbb ajánlat részleteit.

Lemondás
Kérjük, kövesse a visszaigazoló e-mailben megadott utasításokat, ha szeretné lemondani a szobafoglalását! Amennyiben Ön a szálláshely lemondási feltételeinek megfelelően mondja le foglalását, akkor kötbér nem kerül felszámolásra. Javasoljuk, hogy alaposan olvassa át a szálláshely lemondási feltételeit! Amennyiben Ön a szálláshely által megadott határidőnél később mondja le foglalását, vagy nem jelenik meg a szálláson, akkor a szállásadó kötbért számolhat fel, melynek összege a legtöbb esetben egy éjszaka ára. Ne feledje, hogy cégünk semmilyen lemondási díjat nem számol fel Önnek! Azonban egyes szálláshelyek megterhelhetik hitelkártyáját. Javasoljuk, hogy olvassa át a szálláshely házirendjét!

Felelősség kizárása
A Booked.hu a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el. Szolgáltatásaink a szálláshelyektől kapott információkon alapulnak; ezért továbbra is a szállásadók felelnek az adatok helytállóságáért. A szállásadók bármikor módosíthatják a szálláshelyekkel kapcsolatos információkat, például az árak és a szabad szobák tekintetében. Emiatt nem tudjuk garantálni, hogy az összes információ helytálló.

Eltérő kikötés hiányában, jelen weboldal tartalmának szerzői joga a Booked.hu-et illeti meg.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi szabályzat
Cégünk rendkívül elkötelezett az Ön adatainak bizalmas kezelése iránt. A foglalási folyamat során azért van szükségünk az Ön adataira, hogy szakszerű szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
A foglalás véglegesítése érdekében cégünk kizárólag az Ön kifejezett beleegyezésével, és csak abban az esetben szolgáltatja ki harmadik félnek az Ön személyes adatait, ha arra az Ön által kért információk vagy szolgáltatások biztosítása érdekében szükség van. Cégünk fenntartja a jogot, hogy kiszolgáltassa az Ön személyes adatait bizonyos engedélyezett harmadik felek számára, ide értve a cégcsoport tagjait, a megbízható partnereinket (amelyek közül néhány nem az Európai Gazdasági Térség területén működik), és a szaktanácsadóinkat.

Hitelkártya-adatok
Cégünk nem terheli meg az Ön hitelkártyáját. Hitelkártya-adataira kizárólag a foglalás biztosítása érdekében van szükség. Ön a szálláshelyen fizet az ott tartózkodásért.
Hitelkártya-adatai biztonságos kiszolgálón keresztül jutnak el hozzánk. Személyes és hitelkártya-adatait a lehető legmodernebb és legbiztonságosabb technológia segítségével titkosítjuk. A titkosításhoz az iparági szabványnak tekinthető „Secure Socket Layer” (SSL) technológiát használjuk. SSL tanúsítványunk kibocsátója a Thawte.

Szerverünket és hálózatunkat tűzfal védi a jogosulatlan hozzáféréstől, ami garantálja, hogy hitelkártya-adatai teljes biztonságban vannak.
Hitelkártya-adatait a szálláshelyre történő megérkezés napjáig őrizzük meg. Ezután az adatok megsemmisítésre kerülnek.

Saját adatainak ellenőrzése
Ön bármikor áttekintheti az általunk tárolt személyes adatait. Kérjük, az e-mail tárgy rovatába írja be a következőt: „személyes adatok lekérése”! Amennyiben személyes adatai hibásak, úgy azt kérésére módosítjuk. A fent említett címre küldött e-mailben Ön azt is kérheti, hogy töröljük adatbázisunkból a személyes adatait.

Mikor küldünk Önnek e-mailt?
Foglalása véglegesítése után Ön egy visszaigazoló e-mailt kap, mely tartalmazza az összes foglalási információt. Ezt a visszaigazolást Ön magával viheti a szálláshelyre, hogy igazolja a foglalását. Esetenként előfordulhat, hogy a szálláson való tartózkodása után visszajelzést kérő e-mailt küldünk Önnek. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kívánja megosztani velünk a véleményét, értesítsen minket erről, és cégünk többet kér visszajelzést Öntől! A foglalási folyamat során Ön igényelheti, hogy e-mail címére elküldjük a különleges ajánlatainkat és egyéb információkat tartalmazó hírlevelünket.
Ha azonban a jövőben már nem szeretne e-mailt kapni tőlünk, akkor egyszerűen kattintson a leiratkozás linkre!

Elérhetőségeink
A Booked.hu egy online szállásfoglalási rendszer, amit egy gyorsan fejlődő, korlátozott felelősségű európai társaság, a Ciliara Trading Limited üzemeltet, melyre az ciprus törvények vonatkoznak. VAT szám: CY 10157423i.

Amennyiben bármilyen javaslata vagy észrevétele van ezzel az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, kérjük, küldjön nekünk e-mailt a következő címre: customer.service@Booked.hu; vagy hívjon minket a +44 (0)20 3026 5047 telefonszámon!

How we judge?

The aggregation process

The judging process begins with the collection of actual guest reviews made throughout the calendar year – from January 1 to December 31. Then the percentage of guests that rated the accommodation favourably be it “good”, “very good” or “excellent” are found.

Reviews are measured and combined depending on destination.

Other factors are considered in individual categories – for example when selecting the winners, finalists, highly recommended and recommended hotels in the “romantic” category, reviews left by couples are more influential.

 • We take the percentage of travellers who recommend accommodation at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.
 • The accommodation rating is then compared with the average rating for accommodation at the same destination.
 • The accommodation’s average price per night for two people is then compared with the average price for the destination. The average price by destination is calculated across 2, 3 and 4-star hotels.
 • The final rating and price scores are then used to calculate the value score.

Benefits for travellers

The value score awarded to accommodation gives travellers assurance that the properties listed offer the best value for money in any destination.


Benefits for travellers

Best, Highly Recommended and Recommended accommodation will be automatically given a hotel award badge and presented with a certificate.

 • Showcase your success.
 • Stand out from your competitors.
 • Attract more guests.
 • Display your success via special badges tailor-made to be displayed on your hotel’s website.

About

The World Hotel Awards by Booked.hu were established with the goal of providing traveller with lists of the best value for money accommodation in any destination worldwide.

Our awards are given after measuring and calculating a value for money score to generate lists for any destination.

To do this we:

 • Aggregate data from 18 global and local review sites.
 • Analyse more than 3 billion guest reviews for 300,000-plus accommodation types and categories.
 • Use an algorithm that measures the value score. The score is based on the level of customer satisfaction in the type of accommodation compared to the price you pay. This then allows us to list the best, highly recommended and recommended accommodation in every category.

The awards apply to any type of accommodation, from hotels to villas and apartments. Accommodation is awarded at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.

The Best, Highly Recommended, and Recommended accommodation is awarded.