légy összhangban a világgal, utazz a Booked.hu-val

Úti cél
Hova szeretne menni?
Bejelentkezés
Dátum
-
Kijelentkezés
Dátum
Szobák és Vendégek2 Vendég, 1 Szoba

Inspiráció a jövőbeni kirándulásokhoz

legfrissebb értékelések

  • Hotel Délibáb

    8.4
    Nagyszerű
    (172 értékelés)
    A szoba felszereltsége nagyon szép, a fürdő kicsi, de nagyon szép, a szálloda összhatása nagyon jó volt, tökéletes elhelyezkedés, a személyzet barátságos és segítőkész
    A reggeli és a vacsora nem voltak a legjobbak, az ételek általában nem voltak frissek, és alig találtam élelmet az igényeimnek (cukorbetegség), kicsi szoba, a fűtéssel volt problémánk, a szoba túl meleg volt
    Olvasson tovább+Kevesebb -
    Yo-hanÁprilis 2020
  • Hotel Sopron

    8.4
    Nagyszerű
    (216 értékelés)
    Nagyon jó helyen van. Sopronba bárhová elsétálhatsz innen.
    Olvasson tovább+Kevesebb -
    IstvánMájus 2020
  • Danubius Hotel Arena

    8.4
    Nagyszerű
    (505 értékelés)
    Tetszett a tartózkodásunk, a személyzet nagyon udvarias volt és mindenben segített. A szoba nem volt olyan nagy, de tiszta és barátságos.
    Olvasson tovább+Kevesebb -
    CsillaMárcius 2020
  • Hotel Bara Gellért

    8.2
    Nagyszerű
    (319 értékelés)
    jó ár közepes körülményekhez
    A parkolóban nincs fény
    Olvasson tovább+Kevesebb -
    PálFebruár 2020
  • Hotel Yacht Wellness & Business

    8.0
    Nagyszerű
    (105 értékelés)
    Biliárd, kiváló ételek, szép étterem, gyönyörű kilátás, parkolóhelyek, közel a kikötőhöz.
    Hanyag személyzet, jó szálloda, de túlárazott, elavult spa és nem túl tiszta szálloda egy kicsit távol a strandtól.
    Olvasson tovább+Kevesebb -
    Young-haFebruár 2020
  • Hotel Barátság

    8.4
    Nagyszerű
    (92 értékelés)
    Élveztem a medencéket, az étel ízletes és a szálloda légköre jó. A személyzet mindent megtett, hogy segítsen, és szívesen visszajövök.
    Olvasson tovább+Kevesebb -
    JánosÁprilis 2020
  • Hotel Korona Wellness, Rendezvény és Borszálloda

    8.0
    Nagyszerű
    (174 értékelés)
    A belváros közelében, minden 10 perc sétára, barátságos személyzet, jó ételek, csodálatos kávé. Tiszta szobák.
    Olvasson tovább+Kevesebb -
    GyulaÁprilis 2020
  • Novotel Szeged

    8.4
    Nagyszerű
    (467 értékelés)
    A szoba a Tiszára nézett.
    A szőnyeg régi és nagyon piszkos (soha nem porszívózták).
    Olvasson tovább+Kevesebb -
    ZoltánFebruár 2020
  • Hunguest Hotel Pelion

    8.4
    Nagyszerű
    (114 értékelés)
    Az étel jó volt. A medence és a csúszda remek.
    Olvasson tovább+Kevesebb -
    FerencMájus 2020
  • Grand Hotel Praha

    8.2
    Nagyszerű
    (213 értékelés)
    A wellness-szolgáltatások kivételesek. A reggeli nagyon jó.
    Olvasson tovább+Kevesebb -
    Gyermekes családJúlius 2019

miért válasszon minket

Rólunk
  • foglalás 2 perc alatt
    Könnyen megtalálhatja a szállásadatokat, hogy gyorsan kiválassza a legjobb lehetőséget, és 2 percen belül foglaljon szállást.
  • fizetési adatai biztonságban vannak
    Szervereinket és hálózatunkat a legmodernebb technológiák védik, hogy a személyes és a bankkártya adatait szigorú titkosítás alatt tartsák.
  • nincsenek rejtett díjak
    Csak az utolsó árakat jelenítjük meg, és nem számítunk fel további díjakat. Részletes és rendszeresen frissített fizetési feltételek mindig a rendelkezésre állnak.
  • azonnali visszaigazolás
    Hatékonyak vagyunk! Közvetlenül a foglalás után talál egy foglalási visszaigazolást a postaládájában.
  • rugalmas fizetési feltételek
    A legtöbb szállás ingyenesen lemondható, alacsony áron elérhető és a hotelben helyben fizethető. Válassza ki azokat, amelyek leginkább megfelelnek az ön igényeinek és kellemesebb élményeket szerezhetnek.
  • garancia a legalacsonyabb árra
    Több, mint 50 szállás szolgáltató legjobb árajánlatait hasonlítjuk össze. Ha ugyanazt a szállodai szobát online megtalálja, ugyanazokkal a foglalási feltételekkel alacsonyabb áron, mi visszatérítjük a különbséget.

TEGYE AZ UTAZÁSÁT TÖKÉLETESSÉ

Tervezze meg következő utazását vagy nyaralását a Booked.hu segítségével

Legyen a következő utazás megtervezése egy újabb izgalmas kaland! Bármely utazás előkészítésének első lépése az úti cél kiválasztása, majd az optimális időpont meghatározása. Akár egy vidám családi nyaralásra, akár üzleti útra, akár romantikus kiruccanásra indul a partnerével, vagy kedvenc sportcsapatának mérkőzésére — a legfontosabb lépés a szállás kiválasztása lesz. A hotelfoglalás megkoronázhatja vagy elronthatja az utazást, ezért elengedhetetlen, hogy elegendő időt és figyelmet szenteljünk a megfelelő szálláshely megtalálására. Szerencsére a Booked.hu elvégzi ön helyett a nehéz munkát!

A Booked.hu egy folyamatosan fejlődő hotelkereső szolgáltatás, amely minden szükséges tényezőt figyelembe vesz, hogy segítsen önnek kiválasztani és lefoglalni az ideális szállodát. Az igényeitől és preferenciáitól függően könnyedén megtaláljuk önnek a tökéletes hotelszobát kiváló vendégkiszolgálással, hogy a legjobb utazási élményben legyen része!

Találja meg az ideális szálláshelyet

A Booked.hu szálláshelyek széles választékát kínálja minden ízlésnek. Így kényelmesen kiválaszthatja a legmegfelelőbb szállástípust — foglaljon előre ötcsillagos szállodát, béreljen szobát egy napra, vagy a helyszínen keressen "foglalás a közelemben" alapján. Ne habozzon, nézze meg az értékelő rovatunkat. Szánjon időt a korábbi vendégek hozzászólásainak elolvasására, hogy megbizonyosodjon arról, a hotel szállása megfelel-e minden elvárásának.

A hotel kiválasztásakor a helyszín a másik fontos szempont, ezért erről is maradéktalanul gondoskodtunk. Az elérhető hoteleket a repülőtér, a tengerpart, a város főbb látnivalói, vagy a tervezett találkozó konferenciaközpontjának közelsége alapján keresheti — a keresést könnyedén az igényeihez igazíthatja. Ennek eredményeképpen a város szívében, a legfényesebb nevezetességek mellett vagy egy nyugodt lakónegyedben lakhat — minden pénztárcának megfelelő lehetőségek állnak rendelkezésre, úgyhogy válasszon és foglaljon most!

Last Minute hotelfoglalás

Biztos lehet benne, hogy számíthat ránk. Rövid útra indult, de úgy döntött, hogy tovább marad? Spontán módon jutott el egy másik városba vagy országba? Vagy csak egyszerűen le akarta cserélni a jelenlegi szállodáját? Ne habozzon, ha új foglalást szeretne, hiszen mi gondoskodunk róla.

Bármikor rákereshet a "szállás a közelemben" kifejezésre, és garantáltan talál megfelelő lehetőséget. Ezenkívül számos hotel kínál last minute ajánlatokat, ha lemondás történt, vagy ha üres szobájuk van, amelyet szívesen eladnának egy vagy két éjszakára. Magától értetődik, hogy az ilyen hotelszobákat kedvező áron foglalhatja le.

Egyszerű online foglalások, ingyenes foglalás és lemondás

A Booked.hu segítségével könnyedén, mindössze két perc alatt foglalhat szállást. Biztos lehet benne, hogy személyes adatai és kártyaadatai biztonságban vannak, mivel szervereinket és hálózatunkat a legmodernebb technológia védi. Nem számítunk fel semmilyen plusz díjat, így csak a végleges hotelárakat találja. Röviddel azután, hogy a "Foglalás most" gomb megnyomásával és az elérhetőségei megadásával lefoglalta a szobát, visszaigazolást kap az e-mail címére.

A személyre szabottabb élmény érdekében számos szállásalternatívát kínálunk, amelyek között ingyenes lemondás, alacsony árak és a hotelben történő fizetés lehetőségei is szerepelnek. Válassza ki az igényeinek és preferenciáinak leginkább megfelelőt. Ezen kívül extra információkat találhat a foglalási és utazási útmutatókkal teli, kiterjedt tudásbázisunkban, továbbá ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy segítsen önnek az életre szóló szállodai tartózkodáshoz vezető úton.

Hotel különleges ajánlatok és kedvezmények

Weboldalunkon hotelajánlatok széles választékát találja. A fogadók gyakran kínálnak különleges ajánlatokat, amelyek lehetővé teszik, hogy megfizethető áron élvezhessen egy luxusszobát. Minden nap lehetőséget kínál arra, hogy csábító kedvezményt fedezzen fel álmai szállodájára. Az oldalunkon rendszeresen megjelenő legjobb hotelkedvezmények kizárólag a legmegbízhatóbb szolgáltatóktól származnak. Ezért ne habozzon, ragadja meg a lehetőséget, és szerezzen egy kedvező ajánlatot a Booked.hu oldalán. Ráadásul ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy spóroljon a szálláson, és többet fektessen be abba, hogy felejthetetlen emlékeket szerezzen utazása során!

Mi tesz minket az utazók legjobb választásává

A Booked.hu az egyik legjobb hotelkereső motor, különös figyelmet fordít az ön igényeire és kívánságaira, ezért manuálisan válogatott szálláshelyeket ajánl. Ön könnyedén kiválaszthatja a legmegfelelőbbeket — ár, elhelyezkedés vagy az önt érdeklő helyek közelsége alapján. A legjobb hotelkeresőként egyedülálló lehetőséget kínálunk arra, hogy kifogja a legjobb hotelajánlatokat, beleértve a last minute lehetőségeket is. Ráadásul a foglalás mindössze néhány percet vesz igénybe!

Arra törekszünk, hogy kiváló élményben részesítsük önt, hogy a foglalás folyamata a legélvezetesebb legyen az utazás előkészítése során! Siessen tehát, és foglaljon hotelt a Booked.hu felületén!

bővebben +Kevesebb -