Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Olvassa át GYIK-et

Mi a teendő, ha nincsen hitelkártyám? Így is tudok szobát foglalni?

A foglaláshoz érvényes hitelkártya szükséges. Ugyanakkor Ön egy másik személy kártyáját is használhatja a foglaláshoz, ha ehhez a kártyabirtokos hozzájárul.

Ebben az esetben Önnek meg kell adnia a kártyabirtokos adatait, továbbá meg kell erősítenie, hogy Ön engedélyt kapott arra, hogy a kártyabirtokos kártyáját használja a foglaláshoz.

Mikor kell kifizetnem a szálláshelyen történő tartózkodásomat?

A szálláshely fizetési feltételei az érkezési és távozási időpont megadását követően megjelenő „Szabad szobák” résznél, valamint a visszaigazoló e-mailben találhatók meg. Bizonyos szálláshelyek fenntartják a jogot arra, hogy érkezése előtt előengedélyezést hajtsanak végre az Ön hitelkártyáján, azonban a legtöbb szálláshelyen kijelentkezéskor kell fizetni.

Hogyan bizonyosodhatok meg róla, hogy a foglalásom sikeres volt?

A foglalási folyamat végén egy visszaigazoló oldal fog megjelenni. Ezen az oldalon látható lesz egy foglalási szám és egy PIN-kód. Ez azt jelenti, hogy a szálláshely visszaigazolta az Ön foglalását. A foglalás sikerességéről megbizonyosodhat a Booked.net „Foglalásaim” oldalán is.

Ezenkívül egy visszaigazoló e-mailben is elküldjük Önnek a visszaigazoló kódot, a PIN-kódot, valamint a foglalási adatokat.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt a foglalásom véglegesítését követően. Mit tegyek?

Kérjük, ellenőrizze, hogy jó e-mail címet adott-e meg.

Ezután nézze meg a beérkező levelek és a spam/levélszemét mappáját is, mivel előfordulhat, hogy levelezőprogramja spamnek vagy levélszemétnek minősítette az e-mailt.

Ezenkívül a foglalási folyamat végén megadott foglalási számával és PIN-kódjával Ön bejelentkezhet a „Foglalásaim” oldalra is, ahol szintén ellenőrizheti a visszaigazolást.

Hogyan bizonyosodhatok meg róla, hogy a „Foglalásaim” oldal biztonságos?

A Booked.hu gondoskodik az Ön adatainak biztonságáról. A legújabb biztonsági technológiát alkalmazzuk, ami a következőket jelenti:

  • Szervereink az online vásárlások esetében iparági szabványnak tekinthető „Secure Socket Layer” (SSL) technológiát használják;
  • SSL tanúsítványunk kibocsátója a Thawte.

Személyes és hitelkártya-adatait a titkosítást követően közvetlenül a szálláshelynek küldjük el a biztonságos szervereinkről.

A legtöbb esetben a szálláshely elfogad másik hitelkártyát vagy készpénzt, de a biztonság kedvéért kérjük, hogy erről közvetlenül a szálláshelyet kérdezze meg.

A lemondás általános feltételei a szálláshely Booked.hu-es oldalán találhatók meg. Egy kiválasztott szálláshely lemondási feltételeit az érkezési és távozási időpont megadását követően, a „Feltételek” oszlopban megjelenő „ingyenes lemondás” feliratra kattintva tekintheti meg.

További kérdések megjelenítése